Saya selalu sukar nak mencari hadiah-hadiah yang unik dan cute, terutamanya kerana tinggal di Pengkalan Kubor, Kelantan. Pilihan yang kami ada di sini sangat menyedihkan. Kalau ada pun nak hampir cute tu, harga lebih dari harga barang US, padahal China mari saja. Ya saya faham, ini semua kerana kos logistik.
Sebab tu lah, saya ingin menyediakan penyelesaian kepada cikgu-cikgu, bos-bos, ibu bapa dan sesiapa sahaja yang mencari idea untuk hadiah yang cute comel dan pada harga yang menarik serta caj penghantaran percuma.
Kami di Kedai WANniaga menawarkan pelbagai hadiah-hadiah kecil, besar, comel dan smart dengan harga yang menarik dan berpatutan dan semua ini dengan caj penghantaran percuma, jadi tak perlu fikir lagi kos hantar. Pilih, klik, bayar dan tunggu barang sampai di rumah/pejabat/sekolah.
Jadi tunggu apa lagi, klik je butang di bawah: