Find it. Love it. Buy it.

Selamat datang ke Kedai WANniaga. Kami adalah sepasukan usahawan yang mempunyai impian agar anda dapat mencari produk kegamaran anda di Kedai WANniaga dan dapat membeli dengan mudah dan berjimat. Kami tawarkan FREE Shipping ke 185 buah negara. Sudah pasti pos percuma ke Malaysia juga. Tunggu apa lagi klik butang di bawah untuk ke Kedai! 

motoWAN

Misi Mencari Nasi Kandaq Paling Sedap di Kelate

Beberapa hari lepas, saing aku dari Penang, Puan Ito (nama Jepun tapi Melayu jati Penang) dah hajak aku masuk satu group Facebook, Nasi Kandaq Hunters. Bila dah join group ni, haaa tu dia… segala mak nenek gambar nasi kandaq tubik di timeline aku di FB.

Terliur la wehhh..

Baca »
motoWAN

Selamat Hari Raya Aidilfitri daripada motoWAN | motovlog

Salam belako! Aku nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Taqabbalallahu Minna Wa Minkum, semoga amalan sepanjang bulan Ramadhan kita diterima Allah SWT. Aku juga ingin memohon maaf dan ampun atas segala kesalahan yang tersengaja dalam bergurau senda dan tanpa sengaja ketika melontarkan bicara.

Baca »
NotaWAN

Salam Aidilfitri 1441

Salam Aidilfitri… hari ini adalah hari kejayaan, hari kegembiraan selama sebulan dalam Ramadhan, kita melatih diri, menjinakkan nafsu menjadi hamba Allah yang lebih baik.

Baca »
NotaWAN

Less is More

Baju raya dah 10 tahun tak beli yang baru. Baju Melayu warna hitam dah berusia 15 tahun. Kain pelikat biru pemberian arwah nenek kegemaran ambo dah berusia 17 tahun.

Baca »