Find it. Love it. Buy it.

Selamat datang ke Kedai WANniaga. Kami adalah sepasukan usahawan yang mempunyai impian agar anda dapat mencari produk kegamaran anda di Kedai WANniaga dan dapat membeli dengan mudah dan berjimat. Kami tawarkan FREE Shipping ke 185 buah negara. Sudah pasti pos percuma ke Malaysia juga. Tunggu apa lagi klik butang di bawah untuk ke Kedai! 

TERBARU DI BLOG

Forever Wanniaga

Order Melalui Whatsapp di Forever Wanniaga

Orang kita memang suka berWhatsapp. Jadi ambo memudahkan para pelanggan ambo untuk order di kedai online ambo Forever Wanniaga forever.wanniaga.com dengan memasukkan fungsi order melalui whatsapp.

Baca »
NotaWAN

Ilmu di mana sahaja

Dalam perniagaan, ilmu sangat penting. Tak kisahlah korang ni dah jadi leader dalam syarikat terdahulu, tak kisah korang pernah nikmati

Baca »
NotaWAN

Buat Sampai Jadi – FLP

Ambo sudah 23 tahun dalam industri ini, tapi rezeki tidak bersama FLP. Tidak kenal pun FLP… Sepanjang 23 tahun, ambo kutip pengalaman dan ilmu, walaupun nampak rugi, tapi pengalaman itu sangat berharga. Jadi ambo boleh menilai harga sebuah syarikat bernama FLP.

Baca »
Kesihatan

Tiada Lagi Sakit Lutut… FLP

Lutut ambo ni lari setting skit. Mencucuk2 sakit dia. Tapi tak bengkak atau apa2. Jadi anggap macam takde apa2… cuma timbul sedikit masalah.. masa nak bengkok kan lutut ada masa rasa sakit mencucuk, dan ketika nak sujud semasa solat ambo kena adjust tempat landing kepala lutut agar tidak terkena di tempat yg sakit

Baca »
NotaWAN

Alah membeli, Menang memakai

Demi nak dapatkan harga yang murah, si pembeli sangguh mempertaruhkan nyawa mak mertuanya dengan membeli produk yang diragui keasliannya

Baca »
Islam

Ustaz Pesan…

Ustaz pesan, kalau nak rasa yang lapang dan tenang, banyakkan membaca Al-Quran. Ustaz pesan, kalau rasa masa tidak cukup untuk

Baca »
Dari FB

Ini Bukan Salah Aircond

Susulan kematian memilukan 3 wanita yang terhidu gas karbon monoksida yang berpunca dari kebocoran ekzos. Satu komen dari pengguna fb

Baca »