motoWAN
wanniaga

Pantai Sri Tujoh Gembira

Video sebelum ini ambo paparkan suasana di Pantai Geting yang penuh dengan sampah, hari ni ambo pusing2 di Pantai Sri Tujoh. Hari Jumaat ni adalah hari minggu untuk Kelantan, jadi pengunjung agak ramai di P7 ini. Jom lihat adakah pengunjung2 di P7 ini menjaga kebersihan?

Baca »
motoWAN
wanniaga

Pantai Geting Menangis – Masyarakat Pengotor?

Dah 2 hari Diana ambo simpan di rumah. Agak sibuk dengan perniagaan, maka hari Khamis petang, bawa keluarga menikmati angin pantai di Pantai Geting, suasana dan cuaca menarik, kedai/cafe ala ala kontena pun menarik.. tapi…

Baca »
Pengumuman
wanniaga

Youtube – motoWAN dan Diana

Ambo mempunyai minat mendalam dan kecintaan kepada jentera beroda dua sejak muda. Perasaan bebas, dengan deruan angin dan limpahan cahaya matahari serta pemandangan alam yang cantik menjadikan setiap tunggangan adalah terapi ketenangan. Itulah yang ambo rasa ketika berada bersama jentera beroda dua ini.

Baca »
NotaWAN
wanniaga

Terus Buat!

Kebanyakan orang berasa tidak berdaya dalam kehidupan mereka. Seolah-olah mereka tiada kawalan ke atas kehidupan mereka. Sebenarnya, anda mempunyai lebih banyak kawalan dan pilihan berbanding apa yang anda fikirkan.

Baca »
Kedai WANniaga
wanniaga

Abe Syed Puas Hati

Abe Syed amat berpuas hati dengan pembelian jam tangan di Kedai WANniaga. Memang lawa pun jam tangan pilihan Abe Syed, sesuai dengan kehenseman empunya.. Terima kasih abe Syed kerana terus menyokong Kedai WANniaga.

Baca »
NotaWAN
wanniaga

Nenek Berbedak Putih

Nenek berbedak putih! Tengah nak suap makanan, tiba2 terjulur tangan menadah meminta sesuatu.. ambo pun toleh nampak seorang nenek dengan muka selamba, bedak putih menutupi

Baca »
March 2020
S M T W T F S
« Feb    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Categories
Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 47 other subscribers