NotaWAN

Cannot Brainlah

Nabi SAW dah pesan, dah bagi panduan tentang cara nak elak wabak : لَا يُورِدَنَّ مُمْرِضٌ عَلَى مُصِحٍّ Yang bermaksud:

Baca »
NotaWAN

Ilmu di mana sahaja

Dalam perniagaan, ilmu sangat penting. Tak kisahlah korang ni dah jadi leader dalam syarikat terdahulu, tak kisah korang pernah nikmati

Baca »
NotaWAN

Buat Sampai Jadi – FLP

Ambo sudah 23 tahun dalam industri ini, tapi rezeki tidak bersama FLP. Tidak kenal pun FLP… Sepanjang 23 tahun, ambo kutip pengalaman dan ilmu, walaupun nampak rugi, tapi pengalaman itu sangat berharga. Jadi ambo boleh menilai harga sebuah syarikat bernama FLP.

Baca »
Kesihatan

Tiada Lagi Sakit Lutut… FLP

Lutut ambo ni lari setting skit. Mencucuk2 sakit dia. Tapi tak bengkak atau apa2. Jadi anggap macam takde apa2… cuma timbul sedikit masalah.. masa nak bengkok kan lutut ada masa rasa sakit mencucuk, dan ketika nak sujud semasa solat ambo kena adjust tempat landing kepala lutut agar tidak terkena di tempat yg sakit

Baca »
NotaWAN

Alah membeli, Menang memakai

Demi nak dapatkan harga yang murah, si pembeli sangguh mempertaruhkan nyawa mak mertuanya dengan membeli produk yang diragui keasliannya

Baca »
Islam

Ustaz Pesan…

Ustaz pesan, kalau nak rasa yang lapang dan tenang, banyakkan membaca Al-Quran. Ustaz pesan, kalau rasa masa tidak cukup untuk

Baca »
Dari FB

Ini Bukan Salah Aircond

Susulan kematian memilukan 3 wanita yang terhidu gas karbon monoksida yang berpunca dari kebocoran ekzos. Satu komen dari pengguna fb

Baca »
January 2021
S M T W T F S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Categories
Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 60 other subscribers