Laminine 1

Ramai yang sudah menikmati KEBAIKAN Laminine untuk kehidupan lebih bahagia

Dengan Laminine, sudah ramai di seluruh dunia yang menikmati kesembuhan daripada penyakit dan berjaya mengekalkan kesihatan terbaik untuk menikmati kehidupan lebih bahagia bersama keluarga.

Anda pula bagaimana?

Laminine®

Sejarah Laminine

1929

Ditemui….

Dr. John R. Davidson, Laminine 2

penyelidik dari Kanada telah menemui formula hebat ini dan mula merawat pesakitnya yang menunjukkan kesan penyembuhan yang hebat, Malangnya, Dr. John meninggal dunia ketika kajiannya sedang memuncak. Dan kajiannya hilang selama-lamanya…

1929

50 tahun kemudian

Penemuan kembali…

Dr. Bjodne Eskeland, Laminine 3

dengan jarak ribuan kilometer dari penyelidik asal dan 50 tahun kemudian, Dr. Bjodne Eskeland dari Norway, membuat penemuan yang sama. Beliau telah menghidupkan kembali kajian dan kajian ini menjadi asas kepada formula yang dipatenkan  dan kini dikenali sebagai LAMININE®.

50 tahun kemudian

Formula Laminine

Laminine Membantu Untuk Mencegah Pelbagai Jenis Penyakit. Laminine Merupakan Makanan Kesihatan Dari USA, Ianya Bukan Ubat. 100% Bahan Semulajadi, Selamat Dan Halal Untuk Digunakan. Menggunakan Ekstrak Daripada Telur Yang Berusia 9 Hari Bersama Bahan-Bahan Dari Laut & Tumbuhan. Laminine Telah Menjalani 11 Ujian Klinikal Menunjukkan Kesan Positif Terhadap Kesihatan Tubuh Manusia.

Laminine 4
Laminine 5
Laminine 6

Fertilized Avian Egg Extract

 • Asid Amino
 • Peptida
 • Faktor Pertumbuhan Fibroblast (FGF)
 • Ayam dibesarkan di ladang ternakan U.S.A.
 • Ayam bergerak bebas, tanpa hormon
 • Makanan yang diberi merupakan bijirin berkualiti (bebas daripada racun makhluk perosak & antibiotik)
 • Tiada haba atau bahan kimia yang digunakan dalam pemprosesan bagi mengekalkan struktur enzim & faktor pertumbuhan

Laminine 7

Marine Protein

 • Dari tulang rawan ikan yu.
 • Tinggi Glycine - Sejenis neurotransmitter & komponen yang penting dalam fungsi ingatan.
 • Glycine digunakan untuk merawat skizofrenia, strok, hiperplasia prostatic benign (BPH), dan beberapa gangguan metabolik yang diwarisi. Ia juga digunakan untuk melindungi buah pinggang dari kesan sampingan yang berbahaya bagi ubat-ubatan tertentu yang digunakan selepas pemindahan organ serta hati dari kesan alkohol yang berbahaya.

Laminine 8

PhytoProtein

 • Dari tumbuhan kacang.
 • Tinggi Asid glutamik - meningkatkan fungsi kognitif.
 • Rantaian Asid Amino - mengatasi insomnia.
 • Lysine - diiktiraf sebagai asid amino yang diperlukan sebagai blok bangunan untuk semua protein dalam badan anda. Ia memainkan peranan penting dalam penyerapan kalsium, serta dalam membantu membina protein otot. Selain itu, Lysine membantu dalam memulihkan daripada pembedahan atau trauma dan membantu badan anda menghasilkan hormon, enzim, dan antibodi.
 • Arginine - pembentukan hormon pertumbuhan. Dalam tubuh, arginin asid amino berubah menjadi nitrik oksida (NO). Nitric oxide adalah neurotransmitter yang kuat yang membantu pembuluh darah berehat dan juga meningkatkan peredaran. Sesetengah bukti menunjukkan bahawa arginine boleh membantu meningkatkan aliran darah di arteri jantung
 • Gabungan Lysine dan Arginine mampu menurunkan tahap kortisol sekaligus menurun tahap stress dan "chronic anxiety".

Rahsia Kehebatan Laminine

Rahsia kehebatan formula Laminine adalah dipanggil 🔗Fibroblast Growth Factor (FGF). Kompoun ini membantu sel-sel stem berkenaan yang memulihkan kesihatan dan peranan fungsi-fungsi organ-organ badan kepada fungsi asal yang terbaik. Dijumpai dalam “human placenta”, FGF akan semakin berkurangan dengan peningkatan usia. Di sinilah, Laminine dengan berformulasi FGF berjaya membantu ramai orang dengan kesembuhan dan mengekalkan kesihatan yang terbaik.

FGF merangsang sel-sel stem yang tidak aktif untuk membaiki sel-sel yang rosak & memulihkan organ badan dengan menggunakan asid amino, protein, hormon dan lain-lain.

Laminine 9

Laminine Produk yang Diperakui

Laminine 10
 • Disahkan halal oleh IFANCA (Islamic Food and Nutrition Council of America)
 • Diakui selamat oleh FDA GRAS (Generally Recognized As Save)
 • Dikilangkan di kilang bertaraf GMP (Good Manufacturing Practices)
 • Dimasukkan ke dalam buku rujukan profesional perubatan PDR (Physicians’ Desk Reference) 2015 – 2017
Laminine 11
Surat Perkelasan Produk KKM
Laminine 12
Sijil Halal Laminine

Kebaikan Laminine untuk anda

Laminine 13

Membantu mengurangkan Tekanan

Laminine 14

Meningkatkan ingatan

Laminine 15

Meningkatkan tenaga dan stamina

Laminine 16

Rasa hebat secara keseluruhan

laminine
Laminine 17

Kulit yang lebih cantik dan baik

Laminine 18

Fikiran yang lebih fokus, jelas dan tajam

Laminine 19

Tidur yang lebih bermutu dan lena

Laminine 20

Tona otot dan kekuatan yang lebih baik

Pengalaman Hebat kerana Laminine

Tonton video-video perkongsian pengalaman daripada mereka yang telah menikmati kesan penyembuhan dan kehebatan Laminine, ada yang menderita stroke, kencing manis, masalah mendapat cahaya mata, penyakit kulit, lemah badan dan 1001 perkongsian hebat.

Bacalah kisah mereka

Laminine 21

Ini Ibu Saya…

Dulu, 3 minggu sekali jumpa doktor ambil ubat gout. Gastrik pun kena, sakit. Kesian ibu saya. Gout dan gastrik yang ibu saya deritai bukan disebabkan makanan, tapi…

Baca »
Laminine 24

Angka-Angka Penyuntik Semangat

Dan untuk seorang pesakit kanser seperti saya, angka angka di atas bagaikan seribu harapan yang terus menyuntik semangat untuk saya berjuang, berjuang untuk hidup, segala kuasa penyembuhan adalah dengan izinNya.

Baca »

Ibu kembali kuat dengan Laminine

Dengan Laminine, kurang ambil painkiller!

Laminine 25

SOALAN LAZIM

Laminine adalah gabungan Fertilized Avian Egg Extract, Protein Marin dari rawan ikan dan Phyto Protein dari tanaman kacang, dikenali sebagai campuran proprietari OPT9. Ia menyediakan badan dengan rantaian penuh 22 asid amino yang penting untuk kesihatan selular dan mempunyai kesan anti-penuaan.

Laminin adalah molekul adhesi yang terdapat pada semua orang di peringkat selular. Ia adalah bahan yang memegang kita bersama-sama, dan oleh itu sebahagian daripada inspirasi untuk nama “Laminine.” Walau bagaimanapun, Laminine tidak mengandungi Laminin.

Sehingga kini, tiada kesan sampingan yang negatif terhadap pengguna, kecuali apabila orang itu alahan kepada telur.  Dicadangkan untuk mereka yang alahan kepada telur untuk ambil 1 skup selang 2-3 hari.

Ya, boleh. Laminine adalah suplemen makanan dan tidak menunjukkan kontra-indikasi dengan ubat/drugs. Walau bagaimanapun, kami syorkan untuk mengambilnya sekurang-kurangnya sejam sebelum atau selepas mengambil ubat/drugs.

Doktor mengesyorkan pengambilan 2 hingga 4 skup setiap hari, semasa sarapan pagi dan pada waktu sebelum tidur. Laminine adalah 100% gred makanan dan “overdosage” tidak menjadi isu, kecuali untuk penyakit ginjal yang harus bermula dengan dos yang rendah; 1 skup pagi dan 1 skup malam selama 1 minggu.

Laminine mengandungi campuran peptida yang kaya dengan asid amino yang boleh diambil ketika perut kosong, kerana peptida sangat mudah diserap oleh badan. Jenis protein ini boleh diambil pada waktu pagi untuk menyerap tekanan setiap hari dan setiap malam sebelum tidur untuk membantu pemulihan badan ketika anda berehat/tidur.

Tidak, anda tidak memerlukan preskripsi doktor. Walau bagaimana pun, anda boleh minta nasihat doktor dengan memberikan pautan ke PDR.net berkenaan Laminine untuk rujukan doktor : https://shrtm.nu/dzZf

Ya, Laminine sesuai untuk kanak-kanak yang sedang membesar dan remaja yang aktif. Laminine boleh membantu kanak-kanak lebih fokus pada pembelajaran mereka dan juga menyediakan rantai penuh asid amino yang dapat memberi tenaga dan juga menyokong pemulihan otot selepas aktiviti fizikal berat seperti bersukan dan juga Laminine membantu proses pertumbuhan kanak-kanak. Apabila mereka lebih fokus dan bertenaga menjadikan mereka lebih cemerlang dalam pelajaran.

Baca Lebih Terperinci

BELI Laminine®

Berikan kehebatan dan kebaikan Laminine kepada diri dan keluarga

terimabayaransenangpay

atau isi borang pertanyaan di bawah, kami akan hubungi anda dengan segera:

Atau

SILA KONGSI website ini

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram