Direktori Perniagaan Muslim

MuslimBrands.my

www.muslimbrands.my

MuslimBrands.my adalah satu idea dengan SATU TUJUAN utama, iaitu mengumpulkan seramai mungkin usahawan-usahawan muslim tanpa mengira kaum demi mewujudkan satu rangkaian perniagaan muslim yang mampan, teguh, bekerjasama dan saling bantu membantu demi mewujudkan ekonomi muslim yang pesat di Malaysia. Kemajuan ekonomi muslim amat penting kerana ia menyumbang kepada keadilan ekonomi, keamanan dan kemakmuran negara.

Soalan dan Jawapan

MuslimBrands.my BUKAN macam shopee/lazada dan lain-lain market place.

MuslimBrands.my adalah sebuah PORTAL DIREKTORI iaitu sebuah pengkalan data yang bertujuan mengumpulkan seberapa ramai yang boleh perniagaan muslim, perniagaan muslim ini bermaksud dalam urusniaga ada muslim yang terlibat. 

Kita nak masukkan semua perniagaan yang diusahakan oleh muslim. Jadi ini merangkumi jurujual, agen, kedai runcit, tukang baiki paip, tukang rumah, juruelektrik, mekanik, urutan tradisional, klinik – boleh kata semua perniagaan, dengan ini kami memohon kerjasama tuan dan puan untuk bersama-sama membantu memasukkan data perniagaan muslim yang berdekatan dengan kediaman tuan puan.

Portal direktori MuslimBrands.my akan memudahkan kita mencari perniagaan berdasarkan lokasi, contohnya, jika kita berada di Kota Bharu, dan nak cari tukang mesin rumput di sekitar Kota Bharu, maka portal akan memaparkan senarai tukang mesin rumput yang berdekatan, dan juga rating mereka oleh pelanggan-pelanggan mereka, jadi kita boleh pilih peniaga yang baik dan bagus. Muslim muslim jugak, kalau berniaga teruk, kita tak nak juga kan…

Tiada masa atau sukar untuk fahami cara untuk isi maklumat perniagaan anda?

Jangan risau!!

Menyenaraikan perniagaan anda di MuslimBrands.my adalah PERCUMA!

Namun begitu, kami faham ada yang menghadapi masalah seperti tiada masa untuk memasukkan maklumat perniagaan dan ada juga yang tidak memahami caranya.

Oleh itu, untuk memudahkan anda semua dan juga agar anda dapat menambahkan perniagaan anda ke dalam MuslimBrands.my ini, kami menawarkan perkhidmatan “kerani” yang akan membantu anda memasukkan maklumat perniagaan anda dengan bayaran hanya RM10 untuk satu perniagaan.

Sila klik pautan di bawah untuk berhubung dengan kami.
http://bit.ly/2UV7gPQ

Cara Tambah Perniagaan

OK! saya sokong! Bawa saya ke MuslimBrands.my sekarang

Jangan Terlepas Blog Terbaru WANniaga

Masukkan alamat e-mel anda untuk melanggan blog ini dan

terima pemberitahuan pos baru melalui e-mel

Open chat
1
Salam, saya Wan, apa yang boleh saya bantu?
Contact
+6 012 953 2348

WANNIAGA diuruskan oleh ABYG COMPUTER STATION (KT0151900-P)

Tingkat 1, No 1402, Taman Seri Ketil, Pengkalan Kubor, Tumpat, Kelantan

Get Your Free Consultation. Let’s talk about your business! Fill out this form and we will reach out to you.