Wifi Tak Laju dan Stabil? Jom Guna Deco

Sebarkan...

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aaaaaa.. dah lama tak bervlog mahu pun bermotovlog… Sibuk dan Diana “sakit” dah 3 minggu, tak beride ke mana-mana… Arghhh Tension!

Hari ni ada masa dan peluang skit, aku nak share dengan korang produk yang baru aku beli dan guna untuk menyelesaikan masalah capaian wifi yang tidak stabil dalam bilik di rumah aku.

Apa produk tu? Jom tonton video ini. Oh ya, ini bukanlah video review yang penuh dan menyeluruh, sekadar sharing penggunaan produk ini, iaitu Deco M4 AC1200 Whole Home Mesh Wi-Fi System, serta sharing pendapat aku dan kenapa aku sukakan produk ini.

Nak sekat capaian internet anak-anak pada waktu2 tertentu? Jangan lupa tonton sampai habis…

Kalau ada yang berminat nak dapatkan capaian wifi yang stabil dan menyeluruh dalam rumah, boleh beli Deco ni.. Klik je link ni : https://wanniaga.com/tplink-deco-m4

Leave a Reply