Maybank QRPay

Sebarkan...

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Maybank menyediakan satu fungsi pembayaran ke akaun syarikat atau individu menggunakan QR kod yang diberi nama Maybank QRPAY. Dengan menggunakan mobile app Maybank QRPay, peniaga mudah untuk menerima pembayaran ke atas produk atau perkhidmatan mereka. 

Pelanggan mereka hanya perlu scan kod QR peniaga dan wang terus dipindah masuk ke akaun bank peniaga..Mudah sangat. Untuk peniaga hanya perlu download dan install mobile app Maybank QRPay dan daftar sebagai penjual di mobile app tersebut. Cara-caranya ada ditunjukan di pautan di bawah. 

Kami di WANniaga (ABYG Computer Station) juga telah buat kod QR kami sendiri. Jadi bayaran kepada perkhidmatan kami juga boleh dibayar menggunakan kod ini:

Masa untuk berbelanja tanpa tunai! Aplikasi Maybank QRPay membolehkan anda menerima bayaran dari pelanggan anda dengan serta-merta ke dalam akaun bank anda dan memantau transaksi perniagaan anda dengan mudah di mana sahaja. Tidak perlu lagi membawa wang tunai yang besar. Anda boleh melakukannya dari telefon pintar anda!

FUNGSI

KELEBIHAN

Download the Maybank QRPay:

 

Leave a Reply