Fungsi Baru Mobile App Compro – PROMO CODE

Sebarkan...

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Beberapa hari lepas, ambo dan gewe menikmati hidangan nasi ayam yang sedap di Na Piza Station di Chabang 4, Tumpat, nasi ayam memang sedap, jaddi molek.

Ketika ambo sampai, ada sebuah meja penuh dengan para pelajar sekolah menengah yang sedang menikmati makanan masing-masing. Setelah selesai makan, ketika melakukan pembayaran, Puan Na, tokey kedai, telah memberikan diskaun kepada para pelajar ini. Wah baguskan. Mesti budak-budak tu akan ceritakan diskaun ini kepada rakan-rakan mereka.

Kan lagi best kalau, Puan Na ada mobile app/aplikasi telefon restoran Puan Na sendiri. Dalam mobile app tu pelanggan boleh register, order makanan, bayar dan terus dapat diskaun dengan Puan Na memberikan PROMO CODE kepada pelanggan. Fuh, sudah pasti, pelajar-pelajar tersebut lebih mudah untuk bantu promosikan restoran Puan Na dengan PROMO CODE yang diberi. Canggih dan hebat! 

Sebagai penyelesaian strategik  dan efektif untuk meningkatkan jualan anda di dalam aplikasi telefon/mobile, Compro telah menambah fungsi baru iaitu PROMO CODE di dalam pakej ADVANCED APP.

Anda dapat mencipta kod promo yang boleh digunakan oleh pelanggan anda untuk mendapatkan diskaun ketika membeli produk atau servis yang anda tawarkan melalui aplikasi telefon/mobile anda.

Dengan fungsi PROMO CODE ini, anda dapat:

  • ciptakan pelbagai variasi kod
  • hadkan kuota dan pengguna untuk setiap kod
  • tentukan pengguna kod berdasarkan kumpulan atau pengguna
  • tentukan jumlah diskaun, produk yang dapat diskaun dan masa dapat diskaun

Fungsi ini telah aktif dan boleh digunakan sekarang di dalam Advanced App anda pada langkah 3 di engine.compro.id. Jom segera tingkatkan jualan perniagaan dengan mengunakan fungsi terbaru ini.

Baca artikel ini

Push Notification – Ciri Penting untuk Perniagaan Anda

Ok. Anda dah ada database pelanggan, kini anda mahu hantar promosi atau makluman perniagaan, apa “tool” yang akan anda guna? Biasanya – SMS, Whatsapp, Telegram atau e-mail, kan? Haa.. sekarang ni ada pilihan lain yang lebih efektif dan amat berkesan dalam membina JENAMA anda, iaitu PUSH NOTIFICATION menerusi mobile apps

Read More »

Leave a Reply