Kedai WANniaga
wanniaga

Kesan Laminine

Walaupun takde penyakit serius, ambo makan Laminine untuk rasa sendiri kesannya, setelah ibu ambo dan abang Soh dah rasa kesan penyembuhannya, setelah habis 1 botol, inilah yang ambo rasa;

Read More »
Kedai WANniaga
wanniaga

Ruam Lampin Bayi

Sejak ada baby kecik ni, ruam lampin sekali lagi menjadi perkara biasa.Walaupun, saya ni ketakutan untuk tukar lampin… hehehehe, tapi selepas dimandikan, dibasuh, saya boleh pakaikan lampin tau.

Read More »
Kedai WANniaga
wanniaga

Hujan Tak Berenti Nak Banjir Dah Ni

Haaa, ni nak citer ni.. Kedai WANniaga.com ada jual pelampung Happy Dolphin Ride-On, pelampung ni agar besar saiz dia, dan datang bersama dengan pam kaki. Kita ada buat promosi ni.

Read More »
NotaWAN
wanniaga

Beza Barang Bermutu

Memang berbezalah guna produk yang bermutu berbanding yang tidak bermutu. Tapi kan itulah sikap orang kita, menang membeli alah memakai.

Read More »
NotaWAN
wanniaga

Beli kerana Apa?

Katanya orang Malaysia memang akan cepat terpengaruh apabila tayang kereta, tayang rumah, tayang body, maka dia mampu jual dengan mudah dan laris.

Anda sendiri beli produk kerana apa? Trend? Kawan?

Read More »
February 2019
S M T W T F S
« Jan    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  
Categories
Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1 other subscriber

×

Cart

Contact
+6 012 953 2348

WANNIAGA diuruskan oleh ABYG COMPUTER STATION (KT0151900-P)

Tingkat 1, No 1402, Taman Seri Ketil, Pengkalan Kubor, Tumpat, Kelantan

Get Your Free Consultation. Let’s talk about your business! Fill out this form and we will reach out to you.