NotaWAN

Buat Sampai Jadi – FLP

Ambo sudah 23 tahun dalam industri ini, tapi rezeki tidak bersama FLP. Tidak kenal pun FLP… Sepanjang 23 tahun, ambo kutip pengalaman dan ilmu, walaupun nampak rugi, tapi pengalaman itu sangat berharga. Jadi ambo boleh menilai harga sebuah syarikat bernama FLP.

Baca »
NotaWAN

Jualan Tanpa Disangka-sangka

Gambar di bawah adalah antara contoh bagaimana jualan berlaku dengan hanya sharing pautan/link ke website/landing page penerangan produk yang dijual. Oleh kerana website cukup lengkap dengan info, video dan maklumat lain, maka prospek lebih mudah untuk buat keputusan pembelian.

Baca »
Kedai WANniaga

Pakej Produk Anda ditahan Kastam?

Untuk pembeli pertama kali barangan luar negara, pasti akan bimbang dan terkejut kalau produk yang dibeli ditahan oleh pihak Jabatan Kastam DiRaja Malaysia. Mesti tak tahu nak buat apa kan. Aaaa.. jangan risau, ambo nak share skit panduan tentang pembelian barangan dari luar negara.

Baca »
Kedai WANniaga

Kesan Laminine

Walaupun takde penyakit serius, ambo makan Laminine untuk rasa sendiri kesannya, setelah ibu ambo dan abang Soh dah rasa kesan penyembuhannya, setelah habis 1 botol, inilah yang ambo rasa;

Baca »
Kedai WANniaga

Ruam Lampin Bayi

Sejak ada baby kecik ni, ruam lampin sekali lagi menjadi perkara biasa.Walaupun, saya ni ketakutan untuk tukar lampin… hehehehe, tapi selepas dimandikan, dibasuh, saya boleh pakaikan lampin tau.

Baca »
July 2021
S M T W T F S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Categories
Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 62 other subscribers