NotaWAN
wanniaga

Jualan Tanpa Disangka-sangka

Gambar di bawah adalah antara contoh bagaimana jualan berlaku dengan hanya sharing pautan/link ke website/landing page penerangan produk yang dijual. Oleh kerana website cukup lengkap dengan info, video dan maklumat lain, maka prospek lebih mudah untuk buat keputusan pembelian.

Baca »
Kedai WANniaga
wanniaga

Pakej Produk Anda ditahan Kastam?

Untuk pembeli pertama kali barangan luar negara, pasti akan bimbang dan terkejut kalau produk yang dibeli ditahan oleh pihak Jabatan Kastam DiRaja Malaysia. Mesti tak tahu nak buat apa kan. Aaaa.. jangan risau, ambo nak share skit panduan tentang pembelian barangan dari luar negara.

Baca »
Kedai WANniaga
wanniaga

Kesan Laminine

Walaupun takde penyakit serius, ambo makan Laminine untuk rasa sendiri kesannya, setelah ibu ambo dan abang Soh dah rasa kesan penyembuhannya, setelah habis 1 botol, inilah yang ambo rasa;

Baca »
Kedai WANniaga
wanniaga

Ruam Lampin Bayi

Sejak ada baby kecik ni, ruam lampin sekali lagi menjadi perkara biasa.Walaupun, saya ni ketakutan untuk tukar lampin… hehehehe, tapi selepas dimandikan, dibasuh, saya boleh pakaikan lampin tau.

Baca »
Kedai WANniaga
wanniaga

Hujan Tak Berenti Nak Banjir Dah Ni

Haaa, ni nak citer ni.. Kedai WANniaga.com ada jual pelampung Happy Dolphin Ride-On, pelampung ni agar besar saiz dia, dan datang bersama dengan pam kaki. Kita ada buat promosi ni.

Baca »
August 2019
S M T W T F S
« Jul    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Categories
Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 6 other subscribers

Jangan Terlepas Blog Terbaru WANniaga

Masukkan alamat e-mel anda untuk melanggan blog ini dan

terima pemberitahuan pos baru melalui e-mel

Contact
+6 012 953 2348

WANNIAGA diuruskan oleh ABYG COMPUTER STATION (KT0151900-P)

Tingkat 1, No 1402, Taman Seri Ketil, Pengkalan Kubor, Tumpat, Kelantan

Get Your Free Consultation. Let’s talk about your business! Fill out this form and we will reach out to you.