NotaWAN

Buat Sampai Jadi – FLP

Ambo sudah 23 tahun dalam industri ini, tapi rezeki tidak bersama FLP. Tidak kenal pun FLP… Sepanjang 23 tahun, ambo kutip pengalaman dan ilmu, walaupun nampak rugi, tapi pengalaman itu sangat berharga. Jadi ambo boleh menilai harga sebuah syarikat bernama FLP.

Baca »
NotaWAN

Jualan Tanpa Disangka-sangka

Gambar di bawah adalah antara contoh bagaimana jualan berlaku dengan hanya sharing pautan/link ke website/landing page penerangan produk yang dijual. Oleh kerana website cukup lengkap dengan info, video dan maklumat lain, maka prospek lebih mudah untuk buat keputusan pembelian.

Baca »
Pengumuman

Fungsi Baru Mobile App Compro – PROMO CODE

Kan lagi best kalau, Puan Na ada mobile app/aplikasi telefon restoran Puan Na sendiri. Dalam mobile app tu pelanggan boleh register, order makanan, bayar dan terus dapat diskaun dengan Puan Na memberikan PROMO CODE kepada pelanggan. Fuh, sudah pasti, pelajar-pelajar tersebut lebih mudah untuk bantu promosikan restoran Puan Na dengan PROMO CODE yang diberi. Canggih dan hebat!

Baca »
Pengumuman

Niat dan Tujuan Affiliate WANniaga

Tanpa modal, tanpa perlu simpan stok, tanpa perlu bungkus, tanpa perlu ke pejabat pos, hanya perlu kongsi AFFILIATE LINKS sahaja, berlaku jualan, ambo bayar komisyen sehingga setinggi 13%.

Baca »
NotaWAN

Nak beli?

Pernah jumpa iklan-iklan di Facebook atau Instagram yang menyuruh kita untuk komen “PM” atau “NAK” atau “WASAP KAMI”?

Baca »
Perniagaan

Tingkatkan Jualan dan Kekalkan Pelanggan Setia

Hari ni jumpa pelanggan lama yang setia di kedai Cosway Pengkalan Kubor. Cikgu Sarbanon adalah pelanggan lama Cosway Pengkalan Kubor dan setiap bulan pasti akan ke kedai untuk membeli pelbagai produk keperluan rumah daripada Cosway. Cikga Ba baru sahaja pencen, jadi kami banyak bersembang pasal Cosway dan kenapa beliau masih setia menggunakan produk Cosway sejak puluhan tahun dulu, ya puluhan tahun ya. Macam ibu saya sendiri sejak tahun 1980-an lagi. Jadi kenapa menjadi pelanggan setia Cosway?

Baca »
July 2021
S M T W T F S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Categories
Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 62 other subscribers