Pengumuman

Fungsi Baru Mobile App Compro – PROMO CODE

Kan lagi best kalau, Puan Na ada mobile app/aplikasi telefon restoran Puan Na sendiri. Dalam mobile app tu pelanggan boleh register, order makanan, bayar dan terus dapat diskaun dengan Puan Na memberikan PROMO CODE kepada pelanggan. Fuh, sudah pasti, pelajar-pelajar tersebut lebih mudah untuk bantu promosikan restoran Puan Na dengan PROMO CODE yang diberi. Canggih dan hebat!

Baca »
Perniagaan

Tingkatkan Jualan dan Kekalkan Pelanggan Setia

Hari ni jumpa pelanggan lama yang setia di kedai Cosway Pengkalan Kubor. Cikgu Sarbanon adalah pelanggan lama Cosway Pengkalan Kubor dan setiap bulan pasti akan ke kedai untuk membeli pelbagai produk keperluan rumah daripada Cosway. Cikga Ba baru sahaja pencen, jadi kami banyak bersembang pasal Cosway dan kenapa beliau masih setia menggunakan produk Cosway sejak puluhan tahun dulu, ya puluhan tahun ya. Macam ibu saya sendiri sejak tahun 1980-an lagi. Jadi kenapa menjadi pelanggan setia Cosway?

Baca »
Perniagaan

Aplikasi Mobile Kukuhkan Jenama Perniagaan Anda

JENAMA adalah tali hayat perniagaan anda! Malangnya, ramai usahawan di Malaysia menggunakan media sosial untuk tujuan pemasaran tanpa mengambil kira faktor KREDIBILITI. Ada 7 Sebab kenapa aplikasi mobile mampu kukuhkan jenama anda.

Baca »
Perniagaan

Nak Bina Aplikasi Mobile? Jawab 2 Soalan Ini

Anda dah tahu betapa pentingnya aplikasi mobile untuk pembinaan JENAMA anda, betapa mudahnya para pelanggan membeli dan menjadikan perniagaan anda lebih berdaya saing dalam dunia digital sekarang ini. Jenama-jenama besar sudah tahu pentingnya aplikasi mobile dan kini anda juga telah sedar. Jadi anda berminat untuk buat aplikasi mobile anda. Tahniah!

Kini, untuk membantu anda, saya kongsikan 2 Soalan yang perlu anda tanya sebelum anda bina aplikasi mobile anda.

Baca »
Pengumuman

Mobile Apps Showcase – Build with passion!

Kami telah menambah ruangan Mobile Apps Showcase – untuk memaparkan mobile apps yang telah dibina menggunakan platfrom kami. Sebenarnya sudah beribu apps yang berjaya dibina, di sini kami kongsi beberapa apps sahaja bersekali dengan pautan untuk anda download.

Baca »
July 2021
S M T W T F S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Categories
Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 62 other subscribers