Kedai WANniaga
wanniaga

Semua Orang Suka Free Shipping/Postage

Kami di Kedai WANniaga juga adalah pembeli dan pengguna seperti anda, jadi kami tahu dan kami nakkan produk yang bermutu, berguna dan FREE SHIPPING/POSTAGE/PENGHANTARAN. Kita sebagai pengguna tak mau bayar tau. Hehehehe

Baca »
Kedai WANniaga
wanniaga

Kesan Laminine

Walaupun takde penyakit serius, ambo makan Laminine untuk rasa sendiri kesannya, setelah ibu ambo dan abang Soh dah rasa kesan penyembuhannya, setelah habis 1 botol, inilah yang ambo rasa;

Baca »
Pengumuman
wanniaga

Niat dan Tujuan Affiliate WANniaga

Tanpa modal, tanpa perlu simpan stok, tanpa perlu bungkus, tanpa perlu ke pejabat pos, hanya perlu kongsi AFFILIATE LINKS sahaja, berlaku jualan, ambo bayar komisyen sehingga setinggi 13%.

Baca »
NotaWAN
wanniaga

Nak beli?

Pernah jumpa iklan-iklan di Facebook atau Instagram yang menyuruh kita untuk komen “PM” atau “NAK” atau “WASAP KAMI”?

Baca »
Perniagaan
wanniaga

Tingkatkan Jualan dan Kekalkan Pelanggan Setia

Hari ni jumpa pelanggan lama yang setia di kedai Cosway Pengkalan Kubor. Cikgu Sarbanon adalah pelanggan lama Cosway Pengkalan Kubor dan setiap bulan pasti akan ke kedai untuk membeli pelbagai produk keperluan rumah daripada Cosway. Cikga Ba baru sahaja pencen, jadi kami banyak bersembang pasal Cosway dan kenapa beliau masih setia menggunakan produk Cosway sejak puluhan tahun dulu, ya puluhan tahun ya. Macam ibu saya sendiri sejak tahun 1980-an lagi. Jadi kenapa menjadi pelanggan setia Cosway?

Baca »
Perniagaan
wanniaga

Aplikasi Mobile Kukuhkan Jenama Perniagaan Anda

JENAMA adalah tali hayat perniagaan anda! Malangnya, ramai usahawan di Malaysia menggunakan media sosial untuk tujuan pemasaran tanpa mengambil kira faktor KREDIBILITI. Ada 7 Sebab kenapa aplikasi mobile mampu kukuhkan jenama anda.

Baca »
June 2019
S M T W T F S
« May    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Categories
Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1 other subscriber

Jangan Terlepas Blog Terbaru WANniaga

Masukkan alamat e-mel anda untuk melanggan blog ini dan

terima pemberitahuan pos baru melalui e-mel

Contact
+6 012 953 2348

WANNIAGA diuruskan oleh ABYG COMPUTER STATION (KT0151900-P)

Tingkat 1, No 1402, Taman Seri Ketil, Pengkalan Kubor, Tumpat, Kelantan

Get Your Free Consultation. Let’s talk about your business! Fill out this form and we will reach out to you.