NotaWAN
wanniaga

Jualan Tanpa Disangka-sangka

Gambar di bawah adalah antara contoh bagaimana jualan berlaku dengan hanya sharing pautan/link ke website/landing page penerangan produk yang dijual. Oleh kerana website cukup lengkap dengan info, video dan maklumat lain, maka prospek lebih mudah untuk buat keputusan pembelian.

Baca »
Kedai WANniaga
wanniaga

Semua Orang Suka Free Shipping/Postage

Kami di Kedai WANniaga juga adalah pembeli dan pengguna seperti anda, jadi kami tahu dan kami nakkan produk yang bermutu, berguna dan FREE SHIPPING/POSTAGE/PENGHANTARAN. Kita sebagai pengguna tak mau bayar tau. Hehehehe

Baca »
Kedai WANniaga
wanniaga

Kesan Laminine

Walaupun takde penyakit serius, ambo makan Laminine untuk rasa sendiri kesannya, setelah ibu ambo dan abang Soh dah rasa kesan penyembuhannya, setelah habis 1 botol, inilah yang ambo rasa;

Baca »
Pengumuman
wanniaga

Niat dan Tujuan Affiliate WANniaga

Tanpa modal, tanpa perlu simpan stok, tanpa perlu bungkus, tanpa perlu ke pejabat pos, hanya perlu kongsi AFFILIATE LINKS sahaja, berlaku jualan, ambo bayar komisyen sehingga setinggi 13%.

Baca »
NotaWAN
wanniaga

Nak beli?

Pernah jumpa iklan-iklan di Facebook atau Instagram yang menyuruh kita untuk komen “PM” atau “NAK” atau “WASAP KAMI”?

Baca »
Perniagaan
wanniaga

Tingkatkan Jualan dan Kekalkan Pelanggan Setia

Hari ni jumpa pelanggan lama yang setia di kedai Cosway Pengkalan Kubor. Cikgu Sarbanon adalah pelanggan lama Cosway Pengkalan Kubor dan setiap bulan pasti akan ke kedai untuk membeli pelbagai produk keperluan rumah daripada Cosway. Cikga Ba baru sahaja pencen, jadi kami banyak bersembang pasal Cosway dan kenapa beliau masih setia menggunakan produk Cosway sejak puluhan tahun dulu, ya puluhan tahun ya. Macam ibu saya sendiri sejak tahun 1980-an lagi. Jadi kenapa menjadi pelanggan setia Cosway?

Baca »
December 2019
S M T W T F S
« Nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Categories
Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 36 other subscribers

Jangan Terlepas Blog Terbaru WANniaga

Masukkan alamat e-mel anda untuk melanggan blog ini dan

terima pemberitahuan pos baru melalui e-mel

Open chat
1
Salam, saya Wan, apa yang boleh saya bantu?
Powered by
Contact
+6 012 953 2348

WANNIAGA diuruskan oleh ABYG COMPUTER STATION (KT0151900-P)

Tingkat 1, No 1402, Taman Seri Ketil, Pengkalan Kubor, Tumpat, Kelantan

Get Your Free Consultation. Let’s talk about your business! Fill out this form and we will reach out to you.