NotaWAN

Jualan Tanpa Disangka-sangka

Gambar di bawah adalah antara contoh bagaimana jualan berlaku dengan hanya sharing pautan/link ke website/landing page penerangan produk yang dijual. Oleh kerana website cukup lengkap dengan info, video dan maklumat lain, maka prospek lebih mudah untuk buat keputusan pembelian.

Baca »
Kedai WANniaga

Semua Orang Suka Free Shipping/Postage

Kami di Kedai WANniaga juga adalah pembeli dan pengguna seperti anda, jadi kami tahu dan kami nakkan produk yang bermutu, berguna dan FREE SHIPPING/POSTAGE/PENGHANTARAN. Kita sebagai pengguna tak mau bayar tau. Hehehehe

Baca »
Kedai WANniaga

Kesan Laminine

Walaupun takde penyakit serius, ambo makan Laminine untuk rasa sendiri kesannya, setelah ibu ambo dan abang Soh dah rasa kesan penyembuhannya, setelah habis 1 botol, inilah yang ambo rasa;

Baca »
Pengumuman

Niat dan Tujuan Affiliate WANniaga

Tanpa modal, tanpa perlu simpan stok, tanpa perlu bungkus, tanpa perlu ke pejabat pos, hanya perlu kongsi AFFILIATE LINKS sahaja, berlaku jualan, ambo bayar komisyen sehingga setinggi 13%.

Baca »
NotaWAN

Nak beli?

Pernah jumpa iklan-iklan di Facebook atau Instagram yang menyuruh kita untuk komen “PM” atau “NAK” atau “WASAP KAMI”?

Baca »
Perniagaan

Tingkatkan Jualan dan Kekalkan Pelanggan Setia

Hari ni jumpa pelanggan lama yang setia di kedai Cosway Pengkalan Kubor. Cikgu Sarbanon adalah pelanggan lama Cosway Pengkalan Kubor dan setiap bulan pasti akan ke kedai untuk membeli pelbagai produk keperluan rumah daripada Cosway. Cikga Ba baru sahaja pencen, jadi kami banyak bersembang pasal Cosway dan kenapa beliau masih setia menggunakan produk Cosway sejak puluhan tahun dulu, ya puluhan tahun ya. Macam ibu saya sendiri sejak tahun 1980-an lagi. Jadi kenapa menjadi pelanggan setia Cosway?

Baca »
July 2020
S M T W T F S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Categories
Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 55 other subscribers