Tiada Lagi Sakit Lutut… FLP

Sebarkan...

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Bulan 10, tahun lepas, ambo jatuh motor dan lutut ambo terhentak agak kuat. Tapi diana ok je. Ada crash bar yg membantu.

Tapi lutut ambo ni lari setting skit. Mencucuk2 sakit dia. Tapi tak bengkak atau apa2. Jadi anggap macam takde apa2… cuma timbul sedikit masalah.. masa nak bengkok kan lutut ada masa rasa sakit mencucuk, dan ketika nak sujud semasa solat ambo kena adjust tempat landing kepala lutut agar tidak terkena di tempat yg sakit.

Sakit ni ada masa kuat ada masa tak terasa sangat. Tapi dah jadi keperluan untuk fikir dan adjust lutut ketika nak turun sujud. Perkara ini berlarutan sejak itu dan ambo masih tahan sakit dan buat tak tahu je. Alah rider mestilah kena tahan sakit kan…

Sehinggalah 2 minggu lepas, ambo beli Wellness Pack yang merangkumi Aloe Vera Gel, Artic-Sea (fish oil+olive oil), Bee Honey (madu lebah bukan madu manusia), Bee Propolis dan Absorbent C. Ambo start makan selama seminggu.

Tanpa ambo sedar… ambo solat dengan selesa, tanpa perlu fikir nak landing kepala lutut. Nak menahan dan menolak Diana pun tanpa sakit malah masa mula2 sakit hilang tu, ambo siap hentak lutut masa turun sujud. Test punya pasal. Sakit takdak… fuh.

Alhamdulillah.

Oleh kerana bagusnya produk2 ni maka ambo seperti biasa ingin berkongsi kebaikan produk ini. Dalam kata lain ambo sekarang menjual produk2 Forever Living (FLP) (ore biz… ado komisyen kito koho buat. Ko guano?)

Errrr. Sebenarnya ambo join member FLP sejak 2018 lagi. Tapi gak duk koya jadi leader lagi maso tu… tok sir kelih nak peluang lain. Hahaha padan muko sendiri. 🤣 Panjang nyo… okleh citer semula pulop…

Whatsapp wa.me/60129532348 kalu sero nok sihat pah ado pitis pulop tu. Huk aloh…

Leave a Reply