Ilmu di mana sahaja

Sebarkan...

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Kebanyakan telefon zaman kini adalah telefon pintar, jadilah pintar ketika menggunakannya

Dalam perniagaan, ilmu sangat penting. Tak kisahlah korang ni dah jadi leader dalam syarikat terdahulu, tak kisah korang pernah nikmati keuntungan RM20k sebulan… itu cerita dulu…

Apabila terjun ke perniagaan baru, cari ilmu, ikut cara mentor yang dah berjaya. Kalau mentor kata buat A, buat je A tanpa banyak songeh… mentor kata buat B, buat je B. Insyaallah. Kejayaan akan hadir.

Malam ni, al kisahnya, ambo berada di kedai gunting rambut, dan mentor ambo, ada buat kelas coaching melalui Zoom. Di zaman kebanyakkan telefon adalah smartphone, adalah menjadi kerugian jika tidak masuk ke kelas online ini.

Maka, ambo sumbat je bluetooth earphone di telinga dan belajar sambil abe tukang gunting rambut duk gunting rambut.

Rambut pun dah smart, ilmu pula semakin meningkat.

Ubah cara, tambah ilmu, tiada alasan.

Jom bersama nikmati #FinancialFreedom #foreverbusinessopportunity

Leave a Reply