Gifts Ideas di Kedai WANniaga

Sebarkan...

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Gifts Ideas

Saya selalu sukar nak mencari hadiah-hadiah yang unik dan cute, terutamanya kerana tinggal di Pengkalan Kubor, Kelantan. Pilihan yang kami ada di sini sangat menyedihkan. πŸ˜… Kalau ada pun nak hampir cute tu, harga lebih dari harga barang US, padahal China mari saja. Ya saya faham, ini semua kerana kos logistik.

Sebab tu lah, saya ingin menyediakan penyelesaian kepada cikgu-cikgu, bos-bos, ibu bapa dan sesiapa sahaja yang mencari idea untuk hadiah yang cute comel dan pada harga yang menarik serta caj penghantaran percuma.

Kami di Kedai WANniaga menawarkan pelbagai hadiah-hadiah kecil, besar, comel dan smart dengan harga yang menarik dan berpatutan dan semua ini dengan caj penghantaran percuma, jadi tak perlu fikir lagi kos hantar. Pilih, klik, bayar dan tunggu barang sampai di rumah/pejabat/sekolah.

Jadi tunggu apa lagi, klik je butang di bawah:

Leave a Reply

Jangan Terlepas Blog Terbaru WANniaga

Masukkan alamat e-mel anda untuk melanggan blog ini dan

terima pemberitahuan pos baru melalui e-mel

Contact
+6 012 953 2348

WANNIAGA diuruskan oleh ABYG COMPUTER STATION (KT0151900-P)

Tingkat 1, No 1402, Taman Seri Ketil, Pengkalan Kubor, Tumpat, Kelantan

Get Your Free Consultation. Let’s talk about your business! Fill out this form and we will reach out to you.