Buat Sampai Jadi – FLP

Sebarkan...

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Alhamdulillah. Kita bantu dalam perniagaan. Buat sampai jadi…

Hari ni bantu Yusniza Md Yusof dan Mohd Shukri Harun belajar guna tools yang disediakan oleh Forever Living Products (FLP) untuk bermula dalam perniagaan FLP, nampak macam MLM tapi bagi ambo ianya mirip kepada Trading dengan kuasa rangkaian dan sistem yang lengkap.

Buat sampai jadi. Kami bantu.

Pandang dari jauh serba tak kena, bila dah kenal dan faham, maka kita tahu kenapa FLP sudah 42 tahun berada di pasaran dengan 168 buah negara dan volume jualan melebihi USD 3 Billion.

Ambo sudah 23 tahun dalam industri ini, tapi rezeki tidak bersama FLP. Tidak kenal pun FLP… Sepanjang 23 tahun, ambo kutip pengalaman dan ilmu, walaupun nampak rugi, tapi pengalaman itu sangat berharga. Jadi ambo boleh menilai harga sebuah syarikat bernama FLP.

Whatsapp ambo wa.me/60129532348 kalau nak ambil jalan lebih mudah dalam industri bernilai puluhan billion ini.

Leave a Reply