Beza Barang Bermutu

Sebarkan...

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Siap projek diy di rumah.

Tq Cosway sebab semua tools yg digunakan untuk projek ni dapat percuma dengan tukar ekupon saja.

Nak citer pasal tukul ni.. jenama Bosch. Sebelum ni selalu beli tukul di kedai hardware, di kedai diy dan lain-lain yang murah. Nak jimat kan. Tapi akhirnya kesannya mutu kerja agak tidak memuaskan hati. Sebelum ini ambo anggap ambo ni amateur gila lah.

Tapi bila buat kerja dengan tools yang bermutu, kerja siap dengan cepat, mutu kerja pun puas hati sangat.

Memang berbezalah guna produk yang bermutu berbanding yang tidak bermutu. Tapi kan itulah sikap orang kita, menang membeli alah memakai.

Sama jugak dengan pomade kan. Cukup lah duk main try2 beli yang RM5/8/10 tuuuu. Ni beli Black Gold Pomade! Dijamin kepuasan yang tinggi. Gewe tengok pun berpeluh buat kerja tapi rambut kemas beb.

Haa tunggu apa lagi takyah pm pm. Tekan link ni dan order je…

KLIK DI SINI đŸ‘‰ http://bit.ly/BlackGoldPomadeAWN6

Leave a Reply