Anda RELA di SPAM!

Sebarkan...

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Pernah jumpa iklan Facebook seperti ini?

Iklan sesuatu produk atau perkhidmatan, pengiklan akan meminta prospek yang berminat untuk tinggalkan nombor telefon di ruangan komen FB. Pernah lihat?

Maka, berduyun-duyunlah warga net meninggalkan nombor telefon masing-masing.

Apa yang sebenarnya anda telah buat? Anda telah meninggalkan nombor telefon anda untuk dikutip oleh semua robot-robot iklan yang akan mengumpul nombor telefon peribadi anda ini.

Dan… anda akan menerima IKLAN, SPAM, nombor anda mungkin disalahguna dan macam-macam lagi kemungkinan kerana anda tidak tahu kepada siapa nombor telefon anda telah dijual.

Jadilah pengguna bijak. Jangan sekali-kali meninggalkan nombor telefon atau sebarang maklumat peribadi di ruangan komen FB atau mana-mana sosial media yang lain.

Untuk para peniaga pula, naiktaraf skit sistem pemasaran anda. Jangan aniaya bakal pembeli anda.Dapatkan sistem pemasaran seperti miliki website atau landing page yang mampu menerima maklumat bakal pembeli dan dalam masa yang sama melindungi hak peribadi pembeli.

Untuk para peniaga/penjual – miliki website/landing page yang menjual produk dan servis anda dengan harga berpatutan dengan kami di WANniaga.com.

Contoh-Contoh website, landing page, contact form

Tanya kami

Leave a Reply