Misi Mencari Nasi Kandaq Paling Sedap di Kelate

Sebarkan...

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Beberapa hari lepas, saing aku dari Penang, Puan Ito (nama Jepun tapi Melayu jati Penang) dah hajak aku masuk satu group Facebook, Nasi Kandaq Hunters. Bila dah join group ni, haaa tu dia… segala mak nenek gambar nasi kandaq tubik di timeline aku di FB.

Terliur la wehhh.. Dulu2 adalah restoran nasi kandar di Kota Bharu ni, tapi tak best sangat, restoran tu pun dah tutup dah. So, aku mintalah gewe aku aka orang rumah aku cari, orang rumah aku ni kalau bab siasatan dan mencari memang nombor wahid. Kejap je dia dah jumpa cari. Nasi Kandar Melayu N. Iman di Kota Bharu, Kelantan.

So, misi aku hari ni adalah mencari nasi kandaq paling sedap di Kelate. Adakah ianya sama dengan yang di Penang?

Jom tonton…..

TERUSKAN SUPPORT & JANGAN LUPA:

👨‍💻 SHARE 👍 LIKE 💬 COMMENT 📺 SUBSCRIBE

FOLLOW ME ON:

YOUTUBE: http://bit.ly/motowan
FACEBOOK: https://www.facebook.com/fbmotoWAN/
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/moto.wan/

MY GEAR; Go Pro Hero 8 Black : 🛒 https://wanniaga.com/gopro8-lazada
INSTA360 ONE X : 🛒 https://wanniaga.com/insta360onex-lazada
iPhone 11 Pro Max
COMICA Microphone : 🛒 https://wanniaga.com/comicamic-lazada
BOYA Microphone : 🛒 https://wanniaga.com/boyamicm1-lazada
DJI Osmo Mobile 3 : 🛒 https://wanniaga.com/djiosmomobile3-lazada

EDITING SOFTWARE;
KineMaster (iOS)
GoPro
Insta360 ONEX

Leave a Reply