Laminine membantu Ariq dan Damia

Sebarkan...

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Pengguna tegar Laminine – Ariq dan Damia memilih Laminine sebagai sumber zat tambahan kepada otak dan badan untuk kekal cergas dan sihat dalam menghadapi cabaran dan tekanan alam persekolahan.

Untuk kekal aktif bersukan dan kekal cemerlang dalam peperiksaan bukanlah satu tugas mudah, usaha yang kuat dan semangat tinggi diperlukan dan semua ini memerlukan badan yang sihat dan otak yang tajam. Semua sedia maklum untuk mendapatkan badan yang sihat dan otak yang cergas, zat2 penting untuk badan diperlukan.

Makan zat tambahan semata2 takkan jadi pandai... tapi tanpa zat2 penting yang lengkap dan cukup juga mengakibatkan pelajar gagal untuk fokus sekaligus menjadi faktor penting kegagalan dalam pelajaran dan juga kesihatan badan.

Namun begitu, semua tahu, makanan harian kita tidak mampu memberi zat-zat penting untuk otak dan badan, sebab itulah, Ariq dan Damia memilih Laminine.

Dengan 22 asid amino dan dibantu oleh FGF, zat2 ini akan memberi peluang kepada badan untuk memperbaiki kerosakan yang berlaku dan menaikkan fungsi otak dan kognitif selain memberikan emosi yang stabil kepada pelajar-pelajar ini.

Leave a Reply