Semua Orang Suka Free Shipping/Postage

Sebarkan...

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

FREE Shipping

FREE Postage

Pos PERCUMA

Kedai WANniaga cuba sedaya upaya memasarkan produk daripada pembekal yang menawarkan penghantaran/shipping/postage secara percuma!

Kami di Kedai WANniaga juga adalah pembeli dan pengguna seperti anda, jadi kami tahu dan kami nakkan produk yang bermutu, berguna dan FREE SHIPPING/POSTAGE/PENGHANTARAN. Kita sebagai pengguna tak mau bayar tau. Hehehehe

Oleh kerana itu, setiap produk yang kami senaraikan di Kedai WANniaga telah melalui proses:

  • Pembekal mestilah yang mempunyai rekod terbaik dari segi kepuasan pengguna, produk bermutu dan proses penghantaran yang cepat. Jadi kami memeriksa rekod jualan pembekal-pembekal kami.
  • Produk mestilah yang bermutu, seperti yang ramai tahu, produk-produk dari China mempunyai banyak gred. A, AA, AAAA, AAAAA… banyaklah, jadi kami telah memeriksa rekod jualan dan kepuasan pembeli-pembeli, semua produk yang kami pilih, mempunyai kepuasan pelanggan paling rendah pun 4.8 daripada 5 bintang.
  • Kami juga memeriksa kebolehpercayaan pembekal, jika berlaku masalah, seperti produk rosak, produk tidak seperti yang dipaparkan dalam laman jualan, maka pelanggan berhak meminta digantikan dengan produk baru atau pun bayaran balik. Semua pembekal yang kami pilih mempunyai rekod kebolehpercayaan yang tinggi.

Kami susah, kami teliti dan kami berhati-hati agar 👐ANDA boleh membeli dengan yakin dan selamat di KEDAI WANniaga.

Contoh emel pengesahan

Leave a Reply