Selamat Tinggal Dapur Berminyak!

Sebarkan...

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Isteri korang pasti ada terpekik, tiba-tiba minta tolong, tiba-tiba “aduuuiiii” ketika memasak di dapur.

Semuanya gara-gara minyak panas terpercik ke kulit cantik isteri korang kan. Aiii.. takkan tak kesian dengan bidadari-bidadari rumah ni?

Aaa.. kat sini lah ambo nak share satu produk yang boleh menolong isteri di dapur. Baca lagi…

Selamat tinggal dapur berminyak!

Takde dah terpercik2 atau terpekik2 semasa menggoreng ikan, menggoreng hati ayam, menggoreng telur sotong, nak masak sambal atau rendang.

Kini, dengan Splatter Screen – anda tak perlu risau lagi dengan kerja2 menggoreng di dapur. Memasak akan lebih selamat dan yang penting, dapur tidak lagi huru-hara dengan percikan minyak.

Set Splatter Screen didatangkan dengan

👍 3 saiz iaitu:
– S, 21 cm
– M, 25 cm
– L, 29 cm
👍 high quality stainless steel with handle
👍 free shipping
👍 mudah dibasuh

Nak beli kat mana ni? Kedai WANniaga ada… lihat produk2 di bawah ini:

Pilihan Ramai

Anda juga boleh lihat design ini

Leave a Reply