Puas Hati dengan Hasil Kerja Menggunakan Photography Studio Light Box

Puas hati ada mini studio ni. Selama ni nak bagi cukup cahaya susah wey. Lani dengan mini studio ni mudah kijo. Hasil gambar pun mmg puas hati. 

Masalah utama kalau nak ambil gambar produk, ialah cahaya yang cukup untuk hasilkan foto yang cantik. Kerana cahaya yang tak cukup menjadikan gambar nampak malap, warna tak timbul dan cahaya tak serata juga jadi masalah utama.

Tapi semua ini tidak lagi jadi masalah dengan PULUZ 2 LED 20cm Portable Photo Photography Studio Light Box. Dengan 2 lampu LED yang cukup terang, kita bagi pula 6 jenis backdrop yang pasti akan sesuai dengan pelbagai foto produk.

Alat yang wajib ada untuk semua penjual online, kerana gambar produk yang cantik adalah faktor penting pengguna beli produk kita.

Dan kini tak perlu lagi upah jurugambar mahal2 kalau sekadar nak ambil gambar produk kita kan… hehehe

Berapa invesment yang kena keluarkan untuk dapatkan produk ni? 

RM200?

RM150?

RM100? 

Tidak… tengok je kat sini haaa>

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1 other subscriber

Categories
×

Cart

Contact
+6 012 953 2348

WANNIAGA diuruskan oleh ABYG COMPUTER STATION (KT0151900-P)

Tingkat 1, No 1402, Taman Seri Ketil, Pengkalan Kubor, Tumpat, Kelantan

Get Your Free Consultation. Let’s talk about your business! Fill out this form and we will reach out to you.