Perniagaan

Borang Maklumat Masuk Premis Perniagaan/Pejabat dengan Kos Murah!

Sekarang ni SOP nak masuk ke premis perniagaan kena isi borang. Nak kena ada maklumat pelanggan. Cara biasa adalah pen dan kertas. Tapi kita bukan berada dalam keadaan biasa, pelanggan nak cepat, peniaga nak jimat, dan semua orang nak selamat – pen pun boleh jadi penyebab jangkitan.

Baca »
NotaWAN

Jualan Tanpa Disangka-sangka

Gambar di bawah adalah antara contoh bagaimana jualan berlaku dengan hanya sharing pautan/link ke website/landing page penerangan produk yang dijual. Oleh kerana website cukup lengkap dengan info, video dan maklumat lain, maka prospek lebih mudah untuk buat keputusan pembelian.

Baca »
Pengumuman

Fungsi Baru Mobile App Compro – PROMO CODE

Kan lagi best kalau, Puan Na ada mobile app/aplikasi telefon restoran Puan Na sendiri. Dalam mobile app tu pelanggan boleh register, order makanan, bayar dan terus dapat diskaun dengan Puan Na memberikan PROMO CODE kepada pelanggan. Fuh, sudah pasti, pelajar-pelajar tersebut lebih mudah untuk bantu promosikan restoran Puan Na dengan PROMO CODE yang diberi. Canggih dan hebat!

Baca »
NotaWAN

Facebook , Instagram dan Whatsapp – Pengsan!

Saya selalu menasihatkan untuk perniagaan wajib mempunyai DOMAIN NAME sendiri, wajib mempunyai website sendiri dan tidak bergantung sepenuhnya kepada sosial media sebagai medium perniagaan mereka. Kerana apabila FB, IG buat masalah, biz anda akan kena!

Baca »
Perniagaan

Alat Iklan 24 Jam

Jika anda adalah seorang leader syarikat Multilevel Level Marketing yang SAH berlesen, maka anda boleh bina satu master page website dengan kami, dan agen-agen anda boleh memiliki website pada harga hanya RM50 sahaja setahun. Sangat berbaloi.

Baca »
Perniagaan

Terima Kasih Radiasi Alam Sdn. Bhd.

Nego online, jual barang online, ada kedai/office/business offline, tapi gak kalau takde website sendiri, rugi boh… Kena ada “office/kedai/website” jenama

Baca »
September 2020
S M T W T F S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Categories
Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 55 other subscribers