NotaWAN

Scammer BigPay

Hari ni scammer guna nombor 011 5797 7674 call dan mengaku daripada BigPay. Scammer murahan ni kononnya nak kasi kad

Baca »
NotaWAN

Terima Kasih Cikgu

Antara sikap “CIKGU”, “GURU” yang ambo hormati.Guru sekolah bukan sekadar jawatan untuk mengajar para pelajar. Guru2 adalah sumber ilmu, sumber

Baca »
NotaWAN

8GB atau 16GB?

Ada yang bertanya, perlu ke ambil mac 16GB RAM? Bagi ambo simple je, Macbook Air atau Pro tak sama cam

Baca »
NotaWAN

Satu Bulan Menunggu

Sejak 2013, ambo mula beralih dari Windows ke Mac. Laptop ambo beli waktu tu adalah Macbook Air 2013. Kini 2021,

Baca »
NotaWAN

Cannot Brainlah

Nabi SAW dah pesan, dah bagi panduan tentang cara nak elak wabak : لَا يُورِدَنَّ مُمْرِضٌ عَلَى مُصِحٍّ Yang bermaksud:

Baca »
NotaWAN

Ilmu di mana sahaja

Dalam perniagaan, ilmu sangat penting. Tak kisahlah korang ni dah jadi leader dalam syarikat terdahulu, tak kisah korang pernah nikmati

Baca »
NotaWAN

Buat Sampai Jadi – FLP

Ambo sudah 23 tahun dalam industri ini, tapi rezeki tidak bersama FLP. Tidak kenal pun FLP… Sepanjang 23 tahun, ambo kutip pengalaman dan ilmu, walaupun nampak rugi, tapi pengalaman itu sangat berharga. Jadi ambo boleh menilai harga sebuah syarikat bernama FLP.

Baca »
Kesihatan

Tiada Lagi Sakit Lutut… FLP

Lutut ambo ni lari setting skit. Mencucuk2 sakit dia. Tapi tak bengkak atau apa2. Jadi anggap macam takde apa2… cuma timbul sedikit masalah.. masa nak bengkok kan lutut ada masa rasa sakit mencucuk, dan ketika nak sujud semasa solat ambo kena adjust tempat landing kepala lutut agar tidak terkena di tempat yg sakit

Baca »
NotaWAN

Alah membeli, Menang memakai

Demi nak dapatkan harga yang murah, si pembeli sangguh mempertaruhkan nyawa mak mertuanya dengan membeli produk yang diragui keasliannya

Baca »
June 2021
S M T W T F S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Categories
Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 61 other subscribers