Kedai WANniaga
wanniaga

Risiko Penjual Dalam Talian : Cajbalik

Apabila berniaga ke banyak negara, kita kena bersedia sedaya upaya dengan ilmu dan maklumat agar tidak menjadi mangsa penipuan. Apabila menggunakan perkhidmatan payment gateway seperti Paypal dan lain-lain, biasanya akan ada cubaan menipu dengan menggunakan policy buyer protection, di mana, pembeli akan buat bayaran menggunakan kad kredit, kemudian apabila seller telah pos barang, cubaan menipu akan dibuat dengan membuka laporan kononnya barang tidak sampai.

Baca »
Kedai WANniaga
wanniaga

Order Number & Tracking Number

Setiap tempahan yang kami terima, anda akan menerima emel pengesahan bersama Order Number sebagai rujukan pembelian anda dengan Kedai WANniaga. Setelah kami pos tempahan anda, anda akan menerima emel kedua yang mengandungi Tracking Number yang membolehkan anda melihat status pakej produk anda.

Baca »
Kedai WANniaga
wanniaga

Jangan Percaya Cakap Kami Je…

Kedai WANniaga dihasilkan dengan SATU TUJUAN, memudahkan para pelanggan mencari dan membeli belah barangan luar negara dengan selamat, mudah dan pada harga yang berpatutan. Tapi, jangan hanya percaya cakap kami, baca apa kata pelanggan-pelanggan.

Baca »
Kedai WANniaga
wanniaga

Adakah Laminine ini ubat?

Maksud ubat adalah sesuatu bahan yang digunakan untuk menahan dan merawat sesuatu penyakit. Jadi adakah Laminine ini ubat atau makanan?

Baca »
Kedai WANniaga
wanniaga

Selamat Tinggal Dapur Berminyak!

Isteri korang pasti ada terpekik, tiba-tiba minta tolong, tiba-tiba “aduuuiiii” ketika memasak di dapur. Semuanya gara-gara minyak panas terpercik ke kulit cantik isteri korang kan. Aiii.. takkan tak kesian dengan bidadari-bidadari rumah ni? Aaa.. kat sini lah ambo nak share satu produk yang boleh menolong isteri di dapur. Baca lagi…

Baca »
Kedai WANniaga
wanniaga

Panduan Jam Mekanikal

Jam mekanikal automatik atau manual memerlukan penjagaan yang agak unik, berbeza dengan jam menggunakan bateri. Jika jam berkuasa bateri, mudah sahaja, tukar sahaja bateri apabila perlu. Tapi berbeza dengan jam mekanikal. Salah cara, jam rosak. Jom belajar caranya…

Baca »
December 2019
S M T W T F S
« Nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Categories
Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 36 other subscribers

Jangan Terlepas Blog Terbaru WANniaga

Masukkan alamat e-mel anda untuk melanggan blog ini dan

terima pemberitahuan pos baru melalui e-mel

Open chat
1
Salam, saya Wan, apa yang boleh saya bantu?
Powered by
Contact
+6 012 953 2348

WANNIAGA diuruskan oleh ABYG COMPUTER STATION (KT0151900-P)

Tingkat 1, No 1402, Taman Seri Ketil, Pengkalan Kubor, Tumpat, Kelantan

Get Your Free Consultation. Let’s talk about your business! Fill out this form and we will reach out to you.