Kedai WANniaga
wanniaga

Adakah Laminine ini ubat?

Maksud ubat adalah sesuatu bahan yang digunakan untuk menahan dan merawat sesuatu penyakit. Jadi adakah Laminine ini ubat atau makanan?

Baca »
Kedai WANniaga
wanniaga

Selamat Tinggal Dapur Berminyak!

Isteri korang pasti ada terpekik, tiba-tiba minta tolong, tiba-tiba “aduuuiiii” ketika memasak di dapur. Semuanya gara-gara minyak panas terpercik ke kulit cantik isteri korang kan. Aiii.. takkan tak kesian dengan bidadari-bidadari rumah ni? Aaa.. kat sini lah ambo nak share satu produk yang boleh menolong isteri di dapur. Baca lagi…

Baca »
Kedai WANniaga
wanniaga

Panduan Jam Mekanikal

Jam mekanikal automatik atau manual memerlukan penjagaan yang agak unik, berbeza dengan jam menggunakan bateri. Jika jam berkuasa bateri, mudah sahaja, tukar sahaja bateri apabila perlu. Tapi berbeza dengan jam mekanikal. Salah cara, jam rosak. Jom belajar caranya…

Baca »
Kedai WANniaga
wanniaga

Computer Glasses – Mungkin Penyelamat Mata Anda

Mata anda sangat cantik. Tapi malangnya, dengan penggunaan telefon pintar dan komputer tanpa henti, mata cantik anda kini stress dan keletihan. Mana tidaknya, setiap hari berapa jam mata anda fokus kepada telefon dan komputer yang menghasilkan cahaya biru yang mengakibatkan “digital eye strain”, akibatnya….

Baca »
Kedai WANniaga
wanniaga

Kotion Each G9000 Gaming Headset Review

Kaki games, tak kiralah main game guna konsol PS4, XBOX atau guna komputer atau guna smartphone, bila main game online, kita biasanya main game secara berkumpulan. Dalam game berkumpulan ni, strategi sangat penting untuk menang. Jadi komunikasi antara rakan sepasukan sangat penting. Selain itu, apabila main game seperti PUBG, bunyi tapak kaki musuh sebelah kanan atau kiri akan menjadi faktor penting anda ditembak atau menembak.

Baca »
Kedai WANniaga
wanniaga

Pakej Produk Anda ditahan Kastam?

Untuk pembeli pertama kali barangan luar negara, pasti akan bimbang dan terkejut kalau produk yang dibeli ditahan oleh pihak Jabatan Kastam DiRaja Malaysia. Mesti tak tahu nak buat apa kan. Aaaa.. jangan risau, ambo nak share skit panduan tentang pembelian barangan dari luar negara.

Baca »
Kedai WANniaga
wanniaga

Semua Orang Suka Free Shipping/Postage

Kami di Kedai WANniaga juga adalah pembeli dan pengguna seperti anda, jadi kami tahu dan kami nakkan produk yang bermutu, berguna dan FREE SHIPPING/POSTAGE/PENGHANTARAN. Kita sebagai pengguna tak mau bayar tau. Hehehehe

Baca »
June 2019
S M T W T F S
« May    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Categories
Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 1 other subscriber

Jangan Terlepas Blog Terbaru WANniaga

Masukkan alamat e-mel anda untuk melanggan blog ini dan

terima pemberitahuan pos baru melalui e-mel

Contact
+6 012 953 2348

WANNIAGA diuruskan oleh ABYG COMPUTER STATION (KT0151900-P)

Tingkat 1, No 1402, Taman Seri Ketil, Pengkalan Kubor, Tumpat, Kelantan

Get Your Free Consultation. Let’s talk about your business! Fill out this form and we will reach out to you.