NotaWAN
wanniaga

Tak Malu Ke? Bil RM8.25 pun Nak Kecoh?

Semalam, dapat panggilan daripada seorang wanita yang mendakwa daripada redONE yang dengan suara tegasnya telah meminta ambo membayar bil yang dikatakan tertunggak berjumlah RM8.25. Ambo cuba menjelaskan kepada wanita yang tidak mahu memberi namanya, tak tahu kenapa, mungkin dia ni pengikut pendekar tanpa nama kot… Kisahnya ambo masukkan dalam FB seperti berikut…

Baca »
Kedai WANniaga
wanniaga

Adakah Laminine ini ubat?

Maksud ubat adalah sesuatu bahan yang digunakan untuk menahan dan merawat sesuatu penyakit. Jadi adakah Laminine ini ubat atau makanan?

Baca »
Teknologi
wanniaga

Tambah Fungsi Pengecas Tanpa Wayar ke Telefon Anda

Kan best kalau dapat caj telefon tanpa wayar, wireless charging. Letak phone atas tempat pengecas tanpa wayar, telefon terus dicaj. Tak payah cucuk-cucuk kabel dah. Tapi macam mana nak buat kalau phone tak support wireless charging? Kami ada caranya…

Baca »
Kedai WANniaga
wanniaga

Selamat Tinggal Dapur Berminyak!

Isteri korang pasti ada terpekik, tiba-tiba minta tolong, tiba-tiba “aduuuiiii” ketika memasak di dapur. Semuanya gara-gara minyak panas terpercik ke kulit cantik isteri korang kan. Aiii.. takkan tak kesian dengan bidadari-bidadari rumah ni? Aaa.. kat sini lah ambo nak share satu produk yang boleh menolong isteri di dapur. Baca lagi…

Baca »
Kedai WANniaga
wanniaga

Panduan Jam Mekanikal

Jam mekanikal automatik atau manual memerlukan penjagaan yang agak unik, berbeza dengan jam menggunakan bateri. Jika jam berkuasa bateri, mudah sahaja, tukar sahaja bateri apabila perlu. Tapi berbeza dengan jam mekanikal. Salah cara, jam rosak. Jom belajar caranya…

Baca »
June 2019
S M T W T F S
« May   Jul »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Categories
Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 19 other subscribers

1
Salam, saya Wan, apa yang boleh saya bantu?
Powered by

Jangan Terlepas Blog Terbaru WANniaga

Masukkan alamat e-mel anda untuk melanggan blog ini dan

terima pemberitahuan pos baru melalui e-mel

Contact
+6 012 953 2348

WANNIAGA diuruskan oleh ABYG COMPUTER STATION (KT0151900-P)

Tingkat 1, No 1402, Taman Seri Ketil, Pengkalan Kubor, Tumpat, Kelantan

Get Your Free Consultation. Let’s talk about your business! Fill out this form and we will reach out to you.