Find it. Love it. Buy it.

Selamat datang ke Kedai WANniaga. Kami adalah sepasukan usahawan yang mempunyai impian agar anda dapat mencari produk kegamaran anda di Kedai WANniaga dan dapat membeli dengan mudah dan berjimat. Kami tawarkan FREE Shipping ke 185 buah negara. Sudah pasti pos percuma ke Malaysia juga.Β Tunggu apa lagi klik butang di bawah untuk ke Kedai!Β 

Aviation Day Night Vision Photochromic Sunglasses Polarized Anti-glare

Kanta spek yang sesuai dengan setiap keadaan. Silau? Automatik kanta jadi gelap. Cuaca mendung atau malam? Kanta menjadi cerah.

Read More β†’

Order Number & Tracking Number

Setiap tempahan yang kami terima, anda akan menerima emel pengesahan bersama Order Number sebagai rujukan pembelian anda dengan Kedai WANniaga. Setelah kami pos tempahan anda, anda akan menerima emel kedua yang mengandungi Tracking Number yang membolehkan anda melihat status pakej produk anda.

Read More β†’

Daftar Akaun Percuma di Kedai WANniaga

Daftar akaun percuma di Kedai WANniaga. Anda boleh mendaftar akaun percuma di Kedai WANniaga. Ada beberapa kelebihan dengan mendaftar akaun percuma ini

Read More β†’

Hardware dan Software dalam Perniagaan

Order masuk, payment, urus order, track order dan selesai. Semua ini memerlukan SISTEM. Ada kenalan yang takut nak guna sistem, kena tambah kos katanya.

Read More β†’

Jangan Percaya Cakap Kami Je…

Kedai WANniaga dihasilkan dengan SATU TUJUAN, memudahkan para pelanggan mencari dan membeli belah barangan luar negara dengan selamat, mudah dan pada harga yang berpatutan. Tapi, jangan hanya percaya cakap kami, baca apa kata pelanggan-pelanggan.

Read More β†’

Jualan Tanpa Disangka-sangka

Gambar di bawah adalah antara contoh bagaimana jualan berlaku dengan hanya sharing pautan/link ke website/landing page penerangan produk yang dijual. Oleh kerana website cukup lengkap dengan info, video dan maklumat lain, maka prospek lebih mudah untuk buat keputusan pembelian.

Read More β†’

Jangan Terlepas Blog Terbaru WANniaga

Masukkan alamat e-mel anda untuk melanggan blog ini dan

terima pemberitahuan pos baru melalui e-mel

Contact
+6 012 953 2348

WANNIAGA diuruskan oleh ABYG COMPUTER STATION (KT0151900-P)

Tingkat 1, No 1402, Taman Seri Ketil, Pengkalan Kubor, Tumpat, Kelantan

Get Your Free Consultation. Let’s talk about your business! Fill out this form and we will reach out to you.